Selv om dette lille væsen kun er 4 dage gammel, kan man allerede se en del pletter tydeligt, og det sorte om øjnene er også helt , som det skal være.  Se også den lille tungespids.  Ofte kan man se hvalpene ligge med tungen og munden formet som et rør, så det ser ud som om de lige er faldet i søvn med  en pat i munden.

I løbet af den første uge fordobles hvalpenes vægt stort set.  Det betyder også, at neglene vokser meget hurtigt.  Derfor er alle negle allerede blevet klippet.  9 hvalpe med hver 18 negle!  Prøv lige at regne det ud.

De første ca. 3 uger sørger Freja for at holde hvalpene rene.  Her er en lille pølse på vej, og Freja er klar  til at snuppe den.  Læg mærke til den runde mave.  Den er bare helt fyldt op.

Den første uge var Freja kun kortvarigt ude af hvalpekassen;  men allerede nu har hun mere interesse for omgivelserne.  Hun har f.eks. allerede været på visit hos naboens hund.

 

 

Så er hvalpenavnene på plads:

Hanner

Frihedens Royal Romario (Brasiliansk fodboldspiller)

Frihedens Royal Ravindra ("Lord of the Sun" from Sanskrit)

 

Tæver

Frihedens Regina Royale (Regina = dronning på latin, tryk på første stavelse)

Frihedens Romanza Royale

Frihedens Royale Rosandra

Frihedens Royale Rosinni (født sidst, som rosinen i pølseenden)

Frihedens Royale Rose

Frihedens Royale Renita

Frihedens Royale Rhiannon (Great Queen Welsh  Mytologi)

 

Lidt kongelig har man da lov at være............. når man er født af en prinsesse.

   

Se, T.... Bertha har forstået det med den rørformede tunge,.....hvis der skulle komme en mælkebar forbi.  Bertha's navnesøster, Tykke Bertha, er i øvrigt i stor tysk kanon (og våbenproducentens kone) fra 1. verdenskrig.

Rosinni har fået sit navn, fordi hun blev født som den allersidste.  Nogle af hvalpene har i øvrigt fået et ekstra kaldenavn, fordi alle navne ikke er så praktiske i det daglige.  Der er f.eks. Arnold, Bertha og Trunte.  Når hvalpene kommer i deres nye hjem, får de sikkert et helt tredje navn  men det lærer de nemt.