P - Kuld 2007, klik her.        R-Kuld 2010, klik her  S-kuld 2013 klik her T - kuld 2016 klik her

dalmatinerhvalpe

planlægges

forår 2018

Hvalpe fra kennel Friheden opdrættes efter Dansk Kennel Klubs etiske anbefalinger og Dansk Dalmatiner Klubs regler og anbefalinger.

Med hvalpene følger: Skriftlig vejledning til hvalpens første tid i sit nye hjem.  Hvalpemappe med udførlig vejledning om det, som er særligt vigtig for dalmatinere, vejledning om foder, motion, alene hjemme, lidt om opdragelse og træning, sygdomme m.m.. DKKs Basis Plus stamtavle, hvor alle sundhedskrav er opfyldt, DKKs købsaftale og garanti, chipmærkning, registrering i Dansk Hunderegister, vaccination, sundhedsattest, høretest, ormekur, foder til den første tid, ½ års gratis medlemskab af Dansk Dalmatiner Klub samt livslang støtte og vejledning fra opdrætter, hvis det ønskes.

 

 

 

Hvalpe - forår 2018

Vi er i fuld gang med at planlægge forårets kuld 2018. Hvalpemoderen bliver Frihedens Szarina, men faderen til de kommende hvalpe er endnu ikke endeligt fundet.  Her i sommer har vi blandt andet været i Sverige for at finde en passende hanhund, og det skal nok lykkes inden længe at tage en beslutning.

Hvis I er interesserede i en hvalp fra vores kennel eller bare overvejer på et tidspunkt at få en lille dalmatinerhvalp i huset, er I hjertelig velkomne til at kontakte os.  Vi svarer meget gerne på spørgsmål angående dalmatineren generelt og naturligvis også angående vores eget kuld.

I er meget velkomne til at blive skrevet op som interesserede, og så vil vi sørge for at holde jer orienteret om "projektets" fremskriden pr. mail.  (Det er naturligvis helt uforpligtende for jer).  I kan selvfølgelig også følge med her på siden, og vi har også en facebook-side, hvor der især vil komme mange hvalpebilleder. 
Besøg allerede siden nu, og lær os lidt bedre at kende på Facebook: Dalmatiner - Kennel Friheden

 

2. oktober 2017: Nu er vi kommet lidt tættere på Pixels løbetid. Det bliver formentlig på et tidspunkt mellem november og januar. Herefter skal vi regne med ca. 4½ måned, indtil hvalpene er rejseklare. Når løbetiden starter, har vi kun 10 dage, indtil vi skal være hos hanhunden. Vi har stadig 3 forskellige hanhunde i kikkerten, og da den ene bor nord for polarcirklen, skal vi i givet fald rejse med tog, og så er vi nødt til at planlægge det så godt som muligt på forhånd.

 

 

Læs mere om: Hvalpenes opvækst.  Klik her.

Vores e-mail:  jm@dalmatin.dk