Hvalpe  

R-kuld 2010

Far:  SCH Spotborne's Heaven Can Wait - Panda

Mor:  Frihedens Prinsesse Pallas - Freja

Freja's egen hjemmeside: http://dalmatiner.c-designet.dk

 

 

 

Før fødsel 1 uge 2.Uge 3.uge 5. uge
6. uge 7.uge 7.uge 9. uge 10-12 uge

 


 Thea
Følg med i Theas DAGBOG længere nede på denne side
Thea, som vi tidligere har kaldt Plet, savner en ny familie.  Hun har længe været reserveret til en familie, og da hun flyttede ind hos sin nye familie, blev hun straks et højt elsket familiemedlem;  men efter ganske få dage blev det nødvendigt at finde et nyt hjem til Thea på grund af sygdom i familien.
Derfor er hun nu flyttet tilbage til mor, Freja igen.

Som det ses, er Thea en meget smuk hvalp med knaldsorte pletter
og et dejligt "fedtmule-hoved", (der af og til bruges til lidt gravearbejde).

Særlige fordele ved Thea
Hun er:
- renlig
- sover igennem om natten
- færdigvaccineret
- velsocialiseret i og uden for hjemmet
- billigere

Hun er vokset op i hjemmet, er vant til alle hverdagens lyde og aktiviteter.  Hun har DKK stamtavle, er chipmærket, tilmeldt Hunderegistret, vaccineret, har sundhedsattest, høretest, DKK købsaftale, og hun medbringer hvalpemappe med praktisk vejledning samt en hvalpepakke med forskellige gode ting, når hun rejser hjemmefra.  Desuden medfølger  et halvt års gratis medlemskab af Dansk Dalmatiner Klub.

Se flere billeder på mor, Frejas egen hjemmeside: 
  
http://dalmatiner.c-designet.dk        
      

 

 

 

Theas Dagbog    
 
Hverdagen.   Så er det hverdag igen, og Thea har genoptaget sin træning.  Hun kan allerede så mange øvelser, at selv en voksen dalmatiner ville blive misundelig.  Hun skal også lige nå at hilse på børnehave-børnene og tage ned på sportspladsen.  Da det igen er arbejdsdag, skal Freja og Thea jo også være alene hjemme en del af dagen nu.
     
Strandferie. I weekenden var Thea med på ferie til Vesterhavet.  Det var en stor succes.  Thea elskede vandet og bølgerne, mens Freja stod forsigtigt i vandkanten for ikke at få al for våde ben.
På billederne har Thea tilsyneladende ingen snor på;  men bare rolig, - der har været gang i Photoshop.  I virkeligheden havde hun flexiline på, ellers ville det være for risikabelt. 


 

Prisen.  Thea synes sikkert, at det er vældig hyggeligt at bo hjemme hos mor, Freja;  men planen er jo, at hun skal flytte hjemmefra og stå på egne ben.  Derfor har vi reduceret prisen for hende.

Træning.
  Efter at Thea er kommet tilbage til mor, Freja, er Thomas og Charlotte gået i gang med at træne hende, så hun er bedst muligt rustet til at flytte til en ny familie.  I den kommende uge bliver træningen sikkert lagt lidt på hylden; for nu kommer søster, Zulu, på ferie i en uge, mens hendes ejere er på ferie i udlandet. Så får Thea, Freja og Zulu masser af tid til at lege og tumle sammen.


På udflugt til Middelfart
    
Thea med sine søskende på udstilling.  Søndag den 27. juni afholdt Dansk Dalmatiner Klub udstilling i Middelfart, og Sandy og Zulu deltog i udstillingen, mens Thea ikke var tilmeldt, fordi hun jo for længst var reserveret af sin nye familie.  Nu er hun jo tilbage igen, og søger en ny familie. Ventetiden tilbringer hun så blandt andet med at være tilskuer, mens de andre "optræder".  Der er dog også tid til en rigtig tumletur med søstrene, og lidt afslapning sammen med Tenna (højre billede), der jo har været en flittig hjælper lige fra hvalpene var ganske små.  Thomas, Freja og Zulus "bedstemor" var også med som tilskuere til at heppe på Zulu og Sandy.  Snart kommer der også flere billeder fra dagen under "Seneste Nyt".

 

 

 

 

 

 

 

 

Rosa og Thea kan vist godt tænke sig at snuppe pinden fra mor, Freja.

Rosa venter stadig på at finde en ny familie. 

 Thea  har ikke lige tid til at gå udenom, så Rosa ser lidt beklemt ud.

 

 

Én stor og to små venter på gæster.

Rosa venter stadig på at finde en ny familie. 

 Men man kan jo fordrive tiden med en enkelt knogle.

 

 
To yndige, små tøser!  Forrest er Rosa, som stadig søger en ny familie.  Bagest er "gravemaskinen" Plet, som nu hedder Thea. 

 

Nu har alle hvalpe, bortset fra Rosa, fundet en ny familie.  Rosa er egentlig favorithvalpen;  men af lidt kringlede årsager er det altså hende, som er blevet sidste usolgte hvalp.  Som det ses af billederne, er hun en yndig hvalp med flotte pletter.  Hun er meget udadvendt og kontaktsøgende, og det er da også hende, som har tiltusket sig mest opmærksomhed.  Det er hende, som holder øje med opvaskemaskinen, når den skal tømmes, og det er også hende, som spurter ind i stuen og op i sofaen, når hun kan se sit snit til det.  
Tenna og Rosa
Tenna på billedet til venstre skylder vi megen tak!  Hun har altid været der, når der har været brug for hjælp med hvalpene.
Tenna bor i Jebjerg ligesom Freja og alle hvalpene.  Hun har været fodermester, når hvalpene skulle være alene hjemme i for lang tid, og hun har en stor ære for, at alle hvalpene er velsocialiserede og meget udadvendte.
Det var også Tenna, som trådte til, da der var kommet uorden i nøglerne, så Freja og hvalpene var låset inde, og vi og nogle hvalpekøbere var låset ude.
Her er Rosa 5 uger gammel.  Så hurtigt går det.    

Læs mere om: Hvalpenes opvækst.  Klik her.

Vores e-mail:  jm@dalmatin.dk